Hyra charterbuss

Bussar för ersättningstrafik

Alla som arbetar med persontransport eller är kunder till ett företag som tillhandahåller allmänna kommunikationsmedel vet att trafiken ibland påverkas av yttre faktorer. En buss kan till exempel gå sönder, en tågledning kan rivas ner eller oväder kan göra att tågtrafiken ställs in.

När det händer erbjuder vi bussar för ersättningstrafik som är på plats så fort det är möjligt för att bistå de resenärer som har blivit strandsatta. När du behöver hyra buss i Stockholm med omnejd är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Vi ersätter busstrafik i Stockholm

I vår busspark ingår bussar från välkända tillverkare som exempelvis Volvo och van Hole. Bussarna har varierande antal passagerarplatser och är anpassade för olika ändamål.

Bland våra kunder finns resebolag som hyr in oss för längre bussresor. Vi blir även anlitade av lokala transportaktörer som behöver hyra SL-buss för att ersätta ett fordon som av olika anledningar inte är brukbart. När du kontaktar oss för att få hjälp med ersättningstrafik gör vi vårt bästa för att komma till din undsättning så fort som det är möjligt.

Hyr prisvärda bussar i Stockholm i regionutförande av oss

Våra bekväma bussar hyrs ofta in av resebolag som anordnar längre eller kortare bussresor. Bland våra kunder finns även skolor och föreningar som ska göra resor i regionen och behöver hyra buss i Stockholm.

  • Vår halvturistbuss är utrustad med bekväma säten och faciliteter för kortare transportsträckor
  • Våra turistbussar har bekväma säten med fällbara säten som även är skjutbara i sidled
  • Samtliga bussar är utrustade med säkerhetsbälten

Hyr buss till ett bra pris

Du hyr prisvärda bussar i Stockholm i regionutförande när ett akut behov av ersättningstransport uppstår. Vi kan även erbjuda dig att hyra charterbuss för längre eller kortare resor såväl inom landets gränser som ute i Europa.

För att få mer information om vilka regler som gäller angående körtid för våra busschaufförer eller för att begära en offert är du välkommen att kontakta vår reseservice. Du når oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär som finns på hemsidan. Vi ser fram emot att välkomna dig som både kund och passagerare!

Du kan hyra ersättningsbuss från vår reseservice när bussar eller kollektivtrafiken krånglar. Vi hjälper dig så snabbt vi kan!