Hyra buss Stockholm

Charter- och ersättningstrafik •

Hyra charterbuss

Vi på Hyra buss Stockholm har moderna fordon i flera olika storlekar för dig som vill hyra charterbuss. De är rymliga och anpassade för längre utflykter och transporter samt utrustade med bekväma säten, säkerhetsbälten och vattentoaletter. Utrymmet för bagaget är väl tilltaget och har stor in- och uttagslucka på sidan av bussarna. Här får ni plats med stora väskor för shoppingresan till någon av Europas större städer eller skidutrustning för resor till vinterns skidorter. Vi transporterar er grupp dit ni vill med både bekvämlighet och säkerhet i fokus.

Charterbuss till kryssningar från de stora europeiska hamnarna

När du vill hyra buss för att ta din grupp till någon av de stora europeiska hamnarna där kryssningsfartygen lägger till, kan du alltid boka buss genom oss. Vi anpassar våra resor till kryssningsfartygets avgång och planerar noggrant in nödvändiga stopp för övernattning och bensträckare, för att vi i god tid ska anlända till hamnen och kryssningsfartyget. För att bli en del av er resa ser vi gärna att ni kontaktar oss i god tid så vi gemensamt kan planera vår tur mot ert slutliga mål.

Kontakta oss när ni vill hyra charterbuss i Stockholm

Behöver du tips och råd om hur du arrangerar en resa för din grupp eller förening hjälper vi dig att boka buss som passar era behov.

 • Bussar finns i olika storlekar, alla med samma moderna utrustning och bekvämligheter
 • Tillsammans planerar vi er resa noggrant och beräknar nödvändiga stopp och övernattningar
 • Vi är ett mindre bussbolag med personlig service och trevliga chaufförer

Vi erbjuder prisvärda charterbussar för både korta och långa resor

Oavsett hur lång eller kort resan är, jobbar vi alltid med professionella chaufförer och följer de europeiska lagar och rekommendationer som finns för transporter med buss. Det är viktigt att du och dina medpassagerare känner er trygga och bekväma under er resa. Hos oss kan du hyra charterbuss i Stockholm i flera olika storlekar och utföranden och alla bussar är välutrustade med bekväma säten, gott om benutrymme och toaletter. När du kontaktar oss tar vi fram en offert med pris för att hyra charterbuss till den destination du önskar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi står till din tjänst när du vill hyra en buss i Stockholmsområdet för turistresor eller för grupptransporter på längre eller kortare resor.

  Adress:
  Drotsvägen 16 A
  191 33 Sollentuna

  Telefon:
  010-525 29 60

  E-post:
  offert@hyrabussstockholm.nu

  Orgnr:
  556563-2154

OM OSS

Vi står till din tjänst när du vill hyra en buss i Stockholmsområdet för turistresor eller för grupptransporter på längre eller kortare resor.

Hyrabussstockholm.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Midbus AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Drotsvägen 16 A
191 33 Sollentuna

010-525 29 60

offert@hyrabussstockholm.nu

Orgnr:
556563-2154