Hyra charterbuss

Om du vill hyra buss i Stockholm kan du välja mellan moderna fordon i flera olika storlekar. Våra bussar passar utmärkt som charterbuss vid längre bussresor.

Våra bussar är rymliga och anpassade för längre utflykter och är utrustade med många bekvämligheter. Exempelvis bekväma säten, säkerhetsbälten och vattentoaletter. Utrymmet för bagaget är väl tilltaget och har stor in- och uttagslucka på sidan av bussarna.

Här får ditt resesällskap plats med stora väskor för shoppingresan till någon av Europas större städer eller skidutrustning för resor till vinterns skidorter. Vi transporterar ditt sällskap till önskad destination med både bekvämlighet och säkerhet i fokus.

Charterbuss till kryssningar från de stora europeiska hamnarna

När du vill hyra buss i Stockholm för att ta din grupp till någon av de stora europeiska hamnarna där kryssningsfartygen lägger till, kan du alltid boka buss genom oss. Vi anpassar våra resor till kryssningsfartygets avgång och planerar noggrant in nödvändiga stopp för övernattning och bensträckare.

Vi vill inte stressa under resan utan vill ha gott om tid att hinna med sightseeing och plötsliga stopp på vägen innan vi i god tid anländer till hamnen och kryssningsfartyget. För att bli en del av din resa ser vi gärna att du kontaktar oss i god tid så att vi gemensamt kan planera vår tur mot det slutliga målet.

Kontakta oss när du vill hyra charterbuss i Stockholm

Behöver du tips och råd om hur du arrangerar en resa för din grupp eller förening hjälper vi dig att boka buss som passar dina behov. Att hyra buss i Stockholm är enkelt och vi skräddarsyr resan utifrån dina önskemål.

  • Bussar finns i olika storlekar, alla med samma moderna utrustning och bekvämligheter
  • Tillsammans planerar vi din resa noggrant och beräknar nödvändiga stopp och övernattningar
  • Vi är ett mindre bussbolag med personlig service och trevliga chaufförer

Vi erbjuder prisvärda charterbussar för både korta och långa resor

Oavsett hur lång eller kort resan är jobbar vi alltid med professionella chaufförer som är fortbildade inom YKB. Vi följer de europeiska lagar och rekommendationer som finns för transporter med buss. Det är viktigt att du och dina medpassagerare känner sig trygga och bekväma under resan med oss.

Hos oss kan du hyra charterbuss i Stockholm i flera olika storlekar och utföranden. Alla våra bussar som finns för uthyrning är välutrustade med bekväma säten, gott om benutrymme och toaletter. När du kontaktar oss tar vi fram en offert med pris för att hyra charterbuss till den destination du önskar. Välkommen och vi ser fram emot att vara endel av din resa.

Vi hjälper dig arrangera en långresa med vår charterbuss. Vi planerar resan så vi har god tid för sightseeing innan vi anländer till din destination.